Produkter efter installationstyp:

BROEN och Nordbygg 2016

 

På mässan lanserade vi en helt ny ventilserie på mässan BROEN Fullflow. Detta är en milstolpe i BROENs historia. Ventilen som först lanseras som en VSH Xpress-ventil, där den blir en helt naturlig del i det välkända VSH XPress i både rostfritt och elförzinkat stål. BROEN Fullflow utgör ett helt nytt sätt att tillverka ventiler på som gör skillnad både ur ett kvalitet- hälso- och miljöperspektiv. Den nya patenterade lösningen har belönats med det prestigefyllda priset Red Dot Design Award för sin nydanande design och teknik.
 
Vidare på mässan presenterade vi ett ännu bredare och djupare sortiment av nya Ballofixer då sortimentet förstärkts med över 30 nya modeller. Senaste sortimentet hittar du här på vår hemsida!   
 
BROEN är en totalleverantör av produkter och tjänster till kompletta rörsystem för olika typer av applikationer. Vi ingår i koncernen som ett dotterbolag till Aalbert Industries med varumärken som VSH Xpress, VSH Super, Tectite, SudoPress, Henco och Meibes etc. I montern presenterade vi hur dessa olika produktområden kan kombineras för att ge den bästa totalekonomin i projektet. Fick du funderingar och vill veta mer hur vi kan hjälpa dig? Kontakta någon av oss - du hittar oss under Kontakt